Website Jacques LemansJacques Lemans is een van de toonaangevende horloge producenten in de wereld en staat voor de hoogste kwaliteitsnormen voor een eerlijke prijs. Het hoofdkantoor is gevestigd in St. Veit an der Glan / KarinthiŽ. De Oostenrijkse onderneming is vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Jacques Lemans heeft een eigen dochteronderneming in Duitsland en fabrieken in Zwitserland en Hong Kong. Jacques Lemans horloges zijn verkrijgbaar in zorgvuldig geselecteerde, exclusieve winkels over de hele wereld.

Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Alfred en Norbert Riedl. Al tientallen jaren nu staat het bedrijf voor innovatie in techniek en design. Vandaag de dag zijn zo'n 300 medewerkers dagelijks bezig met de filosofie van Jacques Lemans.

In 2009 heeft Jacques Lemans een licentie gekregen van de "UEFA Champions League" - een van de sterkste merken in de internationale sportwereld. Met zijn "UEFA Champions League" collectie bevestigde Jacques Lemans haar leidende positie in het ontwerpen en vermarkten van hoogwaardige sport horloges.