Website Davosa1993 markeerde het begin van de duurzame ontwikkeling van het Davosa merk. 1993 was ook het jaar waarin Hasler & Co SA samen begon te werken met horloge distributeur, Bohle GmbH, die sinds de jaren 60 actief is geweest op de Duitse markt.

Het mechanische horloge beleefde een renaissance in Duitsland, waar een hoge kwaliteit en een beperkte collectie van mechanische uurwerken onder de merknaam Davosa een doorslaand succes was. Iedereen waardeert de combinatie van superieur vakmanschap, hoge mechanische precisie en een eigentijds ontwerp. Het succes van deze eerste collectie vroeg om een verdere samenwerking tussen Hasler & Co SA en Bohle GmbH die door de jaren heen steeds hechter werd.

In 2000 nam Corinna Bohle de verantwoordelijkheid en de strategische ontwikkeling van het merk onder haar hoede. Zowel marketing en distributie worden nu vanuit Duitsland verzorgd. De contouren van het karakteristieke Davosa ontwerp zijn verder aangescherpt en merkkwaliteit werd geoptimaliseerd door de acquisitie van nieuwe gespecialiseerde leveranciers. Een van de resultaten van deze herpositionering was de productie van de eerste beperkte serie, de Davosa Panamericana, in 2002 - een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het merk. De gehele serie is nu te vinden in de portefeuilles van particuliere horloge verzamelaars.

Vandaag wordt het Davosa merk door een familiebedrijf gerund. Het heeft een wereldwijde aanwezigheid en is een integraal onderdeel van de mechanische horloge wereld.

Uw horloge moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid. De verfijnde esthetiek van uw Davosa horloge weerspiegelt niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren.

De lange levensduur wordt gegarandeerd door de ultieme precisie uurwerken. Een ontwerp dat de tijdgeest vangt, zonder modieuze te zijn is ons motto.